The garden route.
Door: joep
Blijf op de hoogte en volg Joep
11 September 2008 | Zuid-Afrika, Hermanus
Zo wij zijn al een paar dagen onderweg en al zoveel gezien. Pinguins, cape point, wijn proeven en nog veel meer. Zuid-Afrika is niet zo verschillend van Nederland op dit moment, het regent veel, ze spreken bijna dezelfde taal en een paar dagen geleden was ik in het Zuid-afrikaanse Alphen. Oftewel die plaats heet echt zo. Zo direct ga ik met Elise een township in. We zitten nu in een prima hostel bij Hermanus en je kan de walvissen voorbij zien zwemmen bij de kust. Ik zit nog te twijfelen om te gaan cage diven met the great white. Lijkt me echt geweldig echter is het er echt te koud voor. Oja en ik zal nog een paar foto's online zetten.
Ben trouwens al bij het ziekenhuis geweest en het is immens groot. Komende zaterdag gaan Elise en ik ook naar een discotheek op de 31e verdieping in cape town met een paar nieuwe vrienden die we gisteren hebben ontmoet, waarvan er 1 ook in het tygerberg werkt als dokter.
Ok ik moet gaan.
mzzl